Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Stižu zahlađenje i snijeg: Od danas temperature idu prema dolje, evo i dokad

Vremenska prognoza (Foto: Dnevnik.hr)
Vremenska prognoza (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Vremenska prognoza (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Najavljivana promjena vremena stigla je u naše krajeve, kiša je prvo zahvatila područje sjevernog Jadrana i gorja. Temperatura je već osjetno niža, a takvo hladnije vrijeme nastavit će se i prema kraju tjedna.

Vrijeme, odnosno temperature primjerenije dobu godine su stigle. Temperatura je osjetno niža, a takvo hladnije vrijeme nastavit će se i prema kraju tjedna, ali će onda posljednji dan ove godine, i osobito prvi dan nove biti osjetno topliji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Danas su na Jadranu i uz njega oborine češće, uz obalu su intenzivniji pljuskovi s grmljavinom, a u gorju susnježica i snijeg uz stvaranje snježnog pokrivača. U ostatku zemlje pada kiša koja će poslijepodne postupno prelaziti u susnježicu i snijeg, a malo snijega mjestimice može pasti i u unutrašnjosti Dalmacije te podno Velebita.

Maksimalna dnevna temperatura zraka na kopnu kretat će se od 5 do 10, na Jadranu od 9 do 14 stupnjeva. Poslijepodne i osobito navečer očekuje se osjetno zahlađenje.

U temperaturnim minusima bit ćemo u petak i subotu, kad će jutra bilježiti i po nekoliko supnjeva ispod ništice, dok će dnevne temperature biti tek nekoliko stupnjeva iznad ništice. Dobra je vijest da će nakon nestabilnog vremena u četvrtak, u petak i subotu vrijeme biti stabilnije i bez oborina.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene