Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZnenađeni

U zaseoku Miočići prisjećaju se susreta sa rođakom Stipom: "Krasan dečko, ali kad uđe u ring..."

Aktualno Galerija Ivan Kaštelan razgovarao je sa Marijanom Miočićem - 1 Ivan Kaštelan razgovarao je sa Marijanom Miočićem - 1 Foto: DNEVNIK.hr Marijan Miočić Marijan Miočić Foto: DNEVNIK.hr Ivan Kaštelan razgovarao je sa Marijanom Miočićem - 2 Ivan Kaštelan razgovarao je sa Marijanom Miočićem - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivan Kaštelan razgovarao je sa Marijanom Miočićem - 3 Galerija 1/4 >>
U Rtini u zaseoku Miočići rođak Stipe Miočića prisjetio se kako je izgledalo kad je Stipe bio u posjetu.

''Vjerojatno će biti spavanja, iako mi svaki put organiziramo doček, no ovaj put nismo u prilici zbog situacije kakva jest. Ali ujutro ćemo sigurno biti budni'', rekao je Marijan, rođak Stipe Miočića u razgovoru s Ivanom Kaštelanom za Dnevnik Nove TV uoči Miočićeve obrane UFC-ova prvaka.

Svi u zaseoku Miočići prognozirali su pobjedu. ''Zaista je postao dio nas u Rtini, kad je bio ovdje. Sretni smo što nas lijepo predstavlja'', rekao je Marijan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna može li iznenaditi s nečim? Koliko je zapravo Ngannou dobar u hrvanju? "Taktiziranje će mu se obiti o glavu. Nema on te minute u kavezu"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prvak i humanitarac Lijepa gesta uoči velikog meča: Stipe Miočić pomaže sisačkoj bolnici

Prisjetio se vremena kada je Stipe bio u Rtini. ''Bio je krasan dečko, iznenađenje za sve nas. Mi smo malo grublji, ali on kao čovjek od 30 godina, imali smo osjećaj kao da je dečko od 15. Bio je skroman, krasan, ali kad uđe u ring - pretvara se u životinju što je nama bilo neobično'', rekao je Marijan.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene