Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESVAKIDAŠNJA NESREĆA

Starica ložila vatru u pušnici, upala u plamen i izgorjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pušnici u središtu Belišća nesretnim slučajem stradala je 82-godišnja starica koja je ložeći vatru upala u plamen i u potpunosti izgorjela, doznaje se u policiji.

O nesvakidašnjoj nesreći koja se dogodila u petak u poslijepodnevnim satima policija je izvijestila u ponedjeljak, navodeći da je u prostoru pušnice u Ulici kralja Tomislava u Belišću pronađeno u potpunosti izgorjelo tijelo ženske osobe.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

"Pretpostavlja se da se radi o 82-godišnjoj vlasnici, koja je prilikom loženja vatre pala u vatru. Tijelo je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek radi obdukcije i identifikacije", izvijestila je policija koja je o događaju izvijestila i državno odvjetništvo. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene