Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Rusi glavni investitori

Pogledajte kako bi trebao izgledati Fantasyland kod Samobora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prostoru nekadašnjeg Šmidhena u Samoboru gradi se zabavni park Fantasyland.

U Zagrebu se održava 1. međunarodni sajam investicija i komercijalnih nekretnina REXPO. To je mjesto za sve projektante koji traže investitore.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Samoboru Teška prometna nesreća FOTO Samobor se oprašta od tragično stradale sugrađanke: "Bila je tako draga, uvijek susretljiva i mila, falit će nam" Top-gradovi Hrvatske, ilustracija - 2 Velike promjene Ovi gradovi privlače sve više pažnje, neki se odlučuju tamo i preseliti. Dnevnik Nove TV otkriva što je razlog tome

Među sudionicima bila je i tvrtka koja je predstavila svoj projekt vodeni park Fantasyland. Fantasyland trebao bi se naći na mjestu nekadašnjeg Šmidhena u Samoboru. Glavni izvršni direktor ovog projekta Artur Gedike istaknuo je kako bi gradnja vodenog parka trebala početi u lipnju, a nakon završetka izgradnje vodenog parka slijede izgradnja hotela i sportsko-zabavnog parka.

Projekt je vrijedan oko 200 milijuna eura, a ruski investitori spremni su i dalje ulagati, izjavio je Gedike. Fantasyland bi trebao biti od golemog značaja za turistički i gospodarski razvoj grada Samobora, u prvoj etapi se planira zapošljavanje 200 ljudi, a po završetku projekta posao bi ovdje trebalo naći oko 800 ljudi, uglavnom iz Samobora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene