Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na Pazaru

Šokantne scene na glavnoj splitskoj tržnici: Štakori preplavili pekaru, hodaju i po policama s kruhom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim se mrežama proširila snimka iz pekarnice u središtu tržnice na kojoj se jasno vidi kako štakori hodaju po policama.

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj se vidi kako jednom splitskom pekarom na Pazaru van radnog vremena veselo trčkaraju - štakori. I to ne samo po podu, nego i po policama na kojima inače stoji kruh i pekarski proizvodi.

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" Državno odvjetništvo u Splitu Uvjetne kazne Šokantna presuda za spolno uznemiravanje djece: Uložili žalbu nakon pisanja medija

Novinari Slobodne Dalmacije razgovarali su s vlasnikom te pekare, koji im je rekao da ne bježi od odgovornosti, ali i da su štakori problem cijelog Pazara.

"Vidio sam snimku. Iznenadila nas je, kako ne. Imamo ugovor s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo, redovno provodimo deratizacije kako treba, ali jednostavno ih je sada previše, i to po čitavoj tržnici. Nisu samo kod nas", rekao je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene