Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odnosi u Haagu

Srpski mediji: Gotovina Mladiću obećao skuhati tjesteninu sa škampima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski mediji pišu kako je hrvatski general Ante Gotovina na dobrom glasu u Sheveningenu kao izvrstan kuhar te da je obećao jedan od svojih specijaliteta i Ratku Mladiću.

Najbolji kuhar, general Gotovina, pripremit će Mladiću poseban specijalitet - špagete sa škampima, koje hvale svi ostali pritvorenici, piše srpski Press, pozivajući se na riječi odvjetnika Miloša Šaljića, beogradskog odvjetnika i dugogodišnjeg Mladićevog prijatelja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zakonske izmjene Veličao ratnog zločinca pa zaradio optužnicu: Postavio plakat Mladića - "Bog te poživio, i zdrav nam bio" Slika nije dostupna Hoće li dočeketi presudu? Ratko Mladić prevezen u bolnicu

'To je jelo kojem se raduju svi u pritvoru. Gotovina je izuzetan kuhar. Meni i još nekolicini kolega je spremio izvrsne špagete sa škampima i čujem da će ih pripremiti i generalu Mladiću', rekao je Šaljić.

Mladić je po dolasku u pritvor odmah odigrao i partiju šaha s haškim optuženikom Vojislavom Šešeljom, a Šaljić kaže kako ne zna tko je dobio partiju. Dodao je kako je Mladićevo zdravstveno stanje bolje u odnosu na prije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene