Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživajte uz najmilije, podijelite božićni ugođaj s našim čitateljima

Sretan vam Božić! Šaljite nam Vaše fotografije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragi čitatelji, čestit vam Božić!

Nakon četiri tjedna adventa stigao nam je Božić. Redakcija Dnevnik.hr ovom vam prilikom želi čestit Božić pun mira i ljubavi i neka sve vaše brige i problemi bar na današnji dan postanu manji. Iskreno se nadamo da se pod božićnim drvcem za svakog od vas našla bar neka sitnica koja vas je razveselila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Haiku' našeg doba Ovo su najbolje SMS čestitke za Božić, podijelite s nama i Vaše! Slika nije dostupna Tradicionalna polnoćka Kardinal Bozanić: Božić je rođenje Boga s nama i nismo sami

Blagdan Božića koji ima osobitu ljepotu, čar i povijest, pruža poruku o Bogu, ali i o čovjeku. Te dvije poruke su osnova poruke o miru, koje u božićnom svetkovanju i čestitanju dolaze do izražaja i Božiću daju osobitu intimnost i značenje obiteljskog blagdana.

Kićenje drvca, post i odlazak na polnoćku - stigao je Badnjak

Božić se isprva slavio na razne datume, najčešće 6. siječnja, a početkom IV. stoljeća u Rimu je uvedeno svetkovanje 25. prosinca kako bi se potisnula poganska rimska svetkovina rođenja nepobjediva sunca (dies natalis Solis Invicti), koja se slavila u Rimu odmah po zimskoj obratnici. Svetkovina se iz Rima proširila u zapadnim, a potom i u istočnim crkvama.

Još jednom vam želimo da najljepše trenutke ovog Božića provedete uz one koje najviše volite, a blagdanski ugođaj podijelite i s nama. Fotografije svojih božićnih drvca, blagdanske trpeze, i obiteljske idile šaljite nam na moj.report@novatv.hr.

Čestit Božić!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene