Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta u tisućama eura

U sat vremena na neoznačenoj rupi oštećeno 6 auta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog velike rupe na cesti, koja nije bila ničim označena, nekoliko je vozača oštetilo automobile na dijelu ceste u Novom Zagrebu.

Samo u sat vremena šest je automobila naišlo na rupu i na svima je pukla guma i felga. Vozači su pozvali policiju, a za sve optužuju izvođača radova, odnosno Zagrebački holding koji je tek nakon brojnih upozorenja rupu nasuo šljunkom.

Pročitajte i ovo Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Procjenjuju da je nekima šteta i do tisuću eura. 'Tisuću eura u sekundi zbog nečijeg nemara, puta nas nekoliko koliko nas je bilo. Da nismo mi sad organizirali ovo, mislim da bi ih se još bar desetak nabilo na rupu', rekao je Ivo Mijat. 'Mislio sam da je kotač samo prešao preko i da ću dalje nastaviti, ali odjednom je auto stao. I sad idem s posla i idem vidjeti gdje sam to udario i vidim ovo i odmah sam znao da nisam jedini', kazao je Franjo Buti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene