Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krađa neviđena

Splitski Marjan ostao bez barjaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najprepoznatljivijih simbola Splita, Marjan, ostao je bez državnog stijega koji se vije na samom vrhu. Tijekom noći lopovi su prekinuli čeličnu sajlu i ukrali zastavu dimenzija 7,5 sa 3,5 metra vrijednu devet tisuća kuna.

Nesvakidašnji se incident dogodio na splitskom Marjanu - usred noći nestala je državna zastava sa samog vrha.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini" Bivši hotel Marjan na splitskoj Zapadnoj obali srušen do kraja - 11 Uskoro se gradi novi FOTOGALERIJA Hotel Marjan u centru Splita u potpunosti sravnjen sa zemljom

'Noćas je ukradena hrvatska zastava s vrha Marjana, dimenzija sedam puta tri i pol metra. Javna ustanova za upravljanje park šumom Marjan podnijela je kaznenu prijavu nakon prijave slučaja policiji. Policijski su djelatnici na licu mjesta očevidom utvrdili da se vrata stupa provaljena i da je razbijen katanac. Nakon toga je prekinuta sajla koja drži zastavu i zastava je ukradena. Ne postoje nikakve saznanja o tome tko je napravio ovo nedjelo!', ispričao je Robert Koharević, stručni voditelj Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan za Dalmacija News.

>>FOTO Podignut 10-metarski križ na splitskom Marjanu

Inače, na Marjanu se godišnje zamijeni desetak zastava, koje unište vremenske nepogode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene