Na sastanku Splitskog gradonačelnika Andre Krstulović Opare u četvrtak s predstavnicima gradskih komunalnih tvrtki i službi zaključeno je kako su sve službe u cijelosti spremne za osmi Ultra Europe Festival, koji će se ove godine na splitskom Poljudu održati od 6. do 8. srpnja, priopćeno je iz Gradske uprave.

Galerija


"Gradske službe pružit će pomoć i podršku, posebice gradskim kotarevima koji se nalaze u neposrednoj blizini poljudskog stadiona, kako bi se stanovnicima olakšao svakodnevni život," rekao je Krstulović Opara.

Vezani članci Odgođena sjednica Gradskog vijeća u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Kriza u Splitu: Kerumovci neće dolaziti na sjednice dok je Opara gradonačelnik, SDP traži izbore Nepoznati autor ukrasio vijećničko mjesto Željka Keruma njegovim fotografijama (Ivo Čagalj/PIXSELL) Kao da je tamo: Keruma nije bilo na sjednici pa je netko odlučio "ukrasiti" njegovo mjesto za stolom

Kako je priopćeno, na današnjem se sastanku raspravljalo i o reguliranju prometa u Splitu za vrijeme ovogodišnje Ultre, osiguravanju dovoljnog broja kemijskih WC-a, pojačanom dežurstvu vatrogasaca, policajaca i djelatnika Hitne pomoći te o dodatnim autobusnim linijama i planu čišćenja stadiona.

Marin Grubišić, predstavnik tvrtke MPG Live, organizatora Ultre, zahvalio se na suradnji i potpori Grada Splita i komunalnih poduzeća koji su, kako je rekao, također zaslužni za uspjeh cijelog projekta. (Hina)