Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propust gradonačelnika Splita

Splitska policija utvrđuje je li Kerum počinio prekršaj zbog kacige

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija službeno je danas potvrdila da utvrđuje sve činjenice vezane uz jučerašnju kolonu motociklista koja se tijekom svečane ceremonije kretala Zapadnom obalom i u kojoj je bio i gradonačelnik Željko Kerum, i to bez motorističke kacige.

Vrlo kratko, samo s jednom rečenicom, policija se očitovala se na novinarsko pitanje o mogućem prekršajnom postupku protiv splitskoga gradonačelnika.

>> VIDEO Fotograf 'lovio' Keruma i upao u more: 'Išao sam ga slikati i eto ga na!'

'Izvješćujemo kako je u tijeku postupak utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti potrebnih za provedbu prekršajnog postupka protiv sudionika motociklističke kolone zbog eventualnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama', stoji u odgovoru policije.

Neki mediji navode da, osim gradonačelnika Željka Keruma, motorističku kacigu, koju je obvezno nositi prilikom vožnje, nisu imali ni neki policajci koji su bili u koloni te da gradonačelnika nisu ni pokušali upozoriti da krši zakon. (Hina)
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene