Grad Split raspisao je natječaje za zapošljavanje u Gradskoj upravi i to u vrijeme blagdana. Dio je objavljen 23. prosinca, a drugi na sam Badnjak.

Galerija


Splitska Gradska uprava traži ukupno 11 novih ljudi. Na upit Dnevnika Nove TV, iz gradske uprave su poručili da je na današnji dan u Banovini zaposleno 452 službenika i namještenika, što je četvero manje nego na početku mandata.

Vezani članci Ivica Puljak Puljak najveće iznenađenje! Pogledajte kako smo ga ispreskakali mjesec dana prije izbora: "Vidite kako ste me..." Lokalni izbori u Hrvatskoj Pratite specijal Nove TV: Do 16:30 na birališta je izašlo 35,54 % građana, gotovo isto kao i 2017. godine

Dodaju da je natječaje bilo potrebno raspisati prvenstveno u Upravnom odjelu za prostorno planiranje, uređenje i zaštitu okoliša zbog toga što je u tom upravnom tijelu "evidentan nedostatak službenika". Ipak, ovaj natječaj naišao je kritike oporbe.

"Gradonačelnik je očito Djed Božićnjak za HDZ-ovce, a očuh za sve ostale građane grada Splita", rekao je Goran Kotur (SDP).

"Sad se vidi da je jedan jedini razlog zbog čega je gradonačelnik podigao prirez građanima Splita, a to je da poveća broj zaposlenih u Gradskoj upravi", rekla je Marijana Puljak (Pametno).

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr