Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natječaji u vrijeme blagdana

Bujanje administracije u Splitu: "Gradonačelnik je očito Djed Božićnjak za HDZ-ovce, a očuh za ostale građane"

Split/Ilustracija
Split/Ilustracija DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Goran Kotur (SDP) Goran Kotur (SDP) Foto: DNEVNIK.hr Marijana Puljak (Pametno) Marijana Puljak (Pametno) Foto: DNEVNIK.hr +0 Split/Ilustracija Galerija 1/3 >>
Grad Split raspisao je natječaje za zapošljavanje u Gradskoj upravi i to u vrijeme blagdana. Dio je objavljen 23. prosinca, a drugi na sam Badnjak.

Splitska Gradska uprava traži ukupno 11 novih ljudi. Na upit Dnevnika Nove TV, iz gradske uprave su poručili da je na današnji dan u Banovini zaposleno 452 službenika i namještenika, što je četvero manje nego na početku mandata.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Dodaju da je natječaje bilo potrebno raspisati prvenstveno u Upravnom odjelu za prostorno planiranje, uređenje i zaštitu okoliša zbog toga što je u tom upravnom tijelu "evidentan nedostatak službenika". Ipak, ovaj natječaj naišao je kritike oporbe.

"Gradonačelnik je očito Djed Božićnjak za HDZ-ovce, a očuh za sve ostale građane grada Splita", rekao je Goran Kotur (SDP).

"Sad se vidi da je jedan jedini razlog zbog čega je gradonačelnik podigao prirez građanima Splita, a to je da poveća broj zaposlenih u Gradskoj upravi", rekla je Marijana Puljak (Pametno).

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene