Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapaljen čitav niz kontejnera

Vikend vandalizma u Splitu: "Sve koje uhvate treba u zatvor. Vi, ja i svi ostali plaćamo, onda dođe banda i oni zapale"

Spaljen kontejner u Splitu - 2
Spaljen kontejner u Splitu - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Spaljen kontejner u Splitu - 1 Spaljen kontejner u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Spaljen kontejner u Splitu - 2 Spaljen kontejner u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Spaljen kontejner u Splitu - 3 Galerija 1/3 >>
Splitska Čistoća upozorila je da je posljednjih nekoliko dana Split izložen vandalizmu.

Ovog je vikenda zapaljeno više plastičnih i metalnih kontejnera na raznim lokacijama u Splitu. Uz to, jutros su razbijeni i betonski koševi, a šteta se mjeri u tisućama kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Od 11 do 15 godina Djeca u divljačkom pohodu pilama, sjekirama i maljevima devastirala kuću: Iščupali slavine, crtali grafite, palili, razbijali... Vandaliziran Smojin kip Na Matejuški Vandaliziran spomenik Miljenka Smoje: Oko vrata mu je stavljen ručnik Partizana

"To je šteta od sedam do osam tisuća kuna, s tim da napominjem da su kontejneri osigurani. Međutim, to ne umanjuje ovaj vandalizam. Pozivam građane da prijavljuju počinitelje jer sigurno je netko nešto vidio", rekao je Andrija Čaljkušić iz Čistoće Split.

Vandalizmom su zgroženi i građani.

"Tragedija. Treba u zatvor ove koje uhvate. Ovo je neko kantu platio, ja i vi svi ostali plaćamo, i sad dođe banda i oni zapale. Pa neka mu roditelj proda kuću, ali neka plati kaznu", rekao nam je Miro i Splita.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene