Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puknuo gat

Split: Potonule dvije brodice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog puknuća i pada 20-metarskoga betonskoga gata u Pomorskome športskom društvu 'Spinut' u Splitu jutros su potonule dvije brodice, no srećom nitko nije ozlijeđen, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

U trenutku puknuća na tom je gatu bilo privezano deset brodica na kojima su popucali vezovi te su ostale plutati, ali nitko se nije zatekao ni na gatu ni u brodicama. Jedna je potonula brodica dugačka 7,70 metara, a druga 6,75 metara i na objema su bili motori, a u drugoj manjoj i 130 litara dizelskoga goriva koje zasad ne istječe. Ako bude potrebe, oko potonulih brodica postavit će se zaštitna brana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Crni stup dima širio se rivom VIDEO Veliki požar u Medulinu: Vatra zahvatila nekoliko brodica, obitelj skočila u more Slika nije dostupna "NIJE TI SVEJEDNO KAD TO ČUJEŠ" Osam stanovnika u selu ima koronavirus i svi su iz iste obitelji: "Prvo smo plakali, a sad se šalimo da smo kuća pozitivaca. Zahvalni smo što nam nije ništa"

Centar 112 o toj je nesreći u 12,00 sati obavijestio splitsku Lučku kapetaniju te je onamo poslan hidrograđevinski inspektor. Okolnosti i uzroci pada betonskoga gata još nisu poznati, stoji na kraju priopćenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene