Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPASILI SE BIJEGOM

Šokantni napad u Splitu: Pijani muškarac nasrnuo sjekirom na ekipu Hitne koja mu je došla pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medicinski djelatnici koji su došli na intervenciju u kuću u splitskom zaleđu u četvrtak navečer bili su izloženi napadu pacijenta.

U dvorište obiteljske kuće liječnik, medicinska sestra i vozač došli su vozilom Hitne pomoći nešto iza 20 sati na intervenciju. Muškarac (45) zbog kojeg su se našli ondje već je otprije bio pod tretmanom zbog psihičkih problema.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Bračkoj djeci s posebnim potrebama skrb kao i na kopnu, ilustracija - 7 Olakšanje za roditelje Bračani su uspjeli! Djeca s teškoćama u razvoju pomoć stručnjaka moći će dobiti bez odlaska na kopno

Kada je vidio ekipu hitne u dvorištu na njih je nasrnuo sjekirom, piše Slobodna Dalmacija. Krenuo je prema vozaču i zamahnuo sjekirom prema njemu. Iz vozila su već izašli i medicinska sestra i liječnik.

Svi troje tada su pobjegli natrag u vozilo i zatvorili se unutra. Pozvana je policija koja ga je savladala nakon čega je odveden u KBC Split.

Izmjereno mu je ima 3,3 promila alkohola u krvi. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene