Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđena

STRAVA U SPLITU: Usred dana kamenom izudarao djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na šetnici plaže Trstenik u Splitu oko 11:25 sati nepoznati muškarac fizički je napao mlađu ženu, nanio joj teške fizičke ozljede i opljačkao je.

Usred bijela dana na splitskoj plaži trstenik dogodio se incident u kojem je teško ozlijeđena mlađa žena. Splitska policija sumnja kako je nepoznati muškarac prvo fizički napao ženu te je potom udario kamenom.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Žrtva je prebačena u KBC Split s teškim tjelesnim ozljedama, a policija je angažirala veći broj policajaca u potrazi za počiniteljem.

>> Konzulica je u šoku, napadač je spominjao nekakav dug

Neslužbeno se doznaje kako je napadač pobjegao s mjesta događaja s torbicom pa se sumnja kako je motiv napada bila pljačka. Neslužbeno se doznaje kako je napadač žrtvu udario kamenom u glavu.

Policija poziva građane da im pomognu u pronalaženju razbojnika te ističu radi se o muškoj osobi u dobi između 30 i 35 godina, visine oko 180 cm, slabije građe, kratko ošišanom i svježe obrijanom, s naušnicom, odjevenom u bež jaknu i tamne jeans hlače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene