Splitska policija priopćila je kako je dojava o bombi na plaži Firule bila lažna, a u svezi s događajem priveden je jedan muškarac.

Galerija


Splitska je policija nešto poslije 15 sati ispraznila i osigurala područje oko plaže na Firulama gdje se nalazi ugostiteljski objekt u kojem se muškarac, navodno vlasnik, zatvorio i prijeti da će aktivirati eksplozivnu napravu, doznaje se u policiji.

Vezani članci Klapa Rišpet Publika ne prestaje pokazivati interes za koncert klape Rišpet u splitskom Spaladiumu Nova splitska sveučilišna bolnica mogla bi niknuti u Klisu (Foto: Dnevnik.hr) Investicija od milijardu i pol eura: "Kinezi su za mene najbolji meštri na svijetu, to su pravi ljudi"

Policiji je oko 15 sati taj muškarac javio da se nalazi u praznom ugostiteljskom objektu na Firulama i da će aktivirati eksplozivnu napravu, pa je policija ubrzo stigla na to mjesto, građane udaljila s plaže, ogradila te sada pokušavaju pregovarati s njim.

Neki mediji navode da se radi o vlasniku ugostiteljskog objekta, odnosno pivnice "Plava laguna", koji je rekao da je minirao sebe i objekt zbog problema koje ima s ljetnom terasom. (B.V./Hina)