Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uklonjen prije dolaska policije

Split: Crni najlon na Peristilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija potvrdila je kako joj je jutros dojavljeno da je trg Peristil u staroj gradskoj jezgri ujutro osvanuo prekriven crnim najlonom, ali je uklonjen prije dolaska policije.

'Odmah po dojavi policijski su djelatnici izašli na lice mjesta, ali po dolasku na Peristil nisu zatekli taj trg prekriven crnim najlonom koji je očigledno uklonjen prije dolaska policije', izjavila je Ana Čepić iz odjela za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Prvog dana članstva Hrvatske u Europskoj uniji rano jutros skupina Splićana je, prema navodima lokalnih medija, organizirala performans na Peristilu prekrivši ga crnim najlonom, izrazivši time svoje neslaganje s ocjenama političara da je ulazak u EU najbolje što se Hrvatskoj dogodilo od osamostaljenja.

'Performanseri' su poručili kako crna boja 'reprezentira dubinu bezdana i srljanje hrvatske političke scene u bezglavu rasprodaju naše domovine, njene baštine i suvereniteta'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene