Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometni kaos

Splićani satima čekali otvaranje trgovačkog centra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine Splićana satima su čekale otvaranje najvećeg splitskog trgovačkog centra City one.

Tek u 15 sati vrata golemog splitskog City one centra konačno su otvorena. Od najavljenih više od sto dućana mnogi su još prazni ili zatvoreni, no bit će tu puno radnih mjesta. Stotine Splićana okupljalo se prije podneva, a od podneva je krenulo odgađanje. Dok je u vip zoni trajalo čašćenje, kupci su pred vratima gubili živce.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

Uprava je poručila tek kako su razlog tehnički problemi, iako se čulo da su bile upitne dozvole za otvaranje zbog protupožarnog sustava. Kupci su bili šokirani i nedovršenim okolišem, bageri i kamioni jutros su vozili između posjetitelja, a blokirana je bila i prilazna Vukovarska cesta što je izazvalo prometni kaos.

>> Split: Betonskim blokovima zaustavili radove na City one centru

Podsjetimo, još jučer vlasnici parcela, koji tvrde da nisu isplaćeni, betonskim blokovima blokirali su tu prometnicu. Danas su se kao živi zid postavili s transparentima. Policija nije reagirala, a oni su na kraju odustali od prosvjeda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene