Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stotine Splićana satima su čekale otvaranje najvećeg splitskog trgovačkog centra City one.


Tek u 15 sati vrata golemog splitskog City one centra konačno su otvorena. Od najavljenih više od sto dućana mnogi su još prazni ili zatvoreni, no bit će tu puno radnih mjesta. Stotine Splićana okupljalo se prije podneva, a od podneva je krenulo odgađanje. Dok je u vip zoni trajalo čašćenje, kupci su pred vratima gubili živce.

Vezani članci Marijana Puljak i Dalija Orešković Ujedinjuju se Pametno i SIP, poznato ime i vodstvo nove stranke: "Spajanje se provodi kao personalna fuzija" Jacques Houdek (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Jacques Houdek doživio prometnu nesreću: Policije nije bilo više od sat vremena?

Uprava je poručila tek kako su razlog tehnički problemi, iako se čulo da su bile upitne dozvole za otvaranje zbog protupožarnog sustava. Kupci su bili šokirani i nedovršenim okolišem, bageri i kamioni jutros su vozili između posjetitelja, a blokirana je bila i prilazna Vukovarska cesta što je izazvalo prometni kaos.

>> Split: Betonskim blokovima zaustavili radove na City one centru

Podsjetimo, još jučer vlasnici parcela, koji tvrde da nisu isplaćeni, betonskim blokovima blokirali su tu prometnicu. Danas su se kao živi zid postavili s transparentima. Policija nije reagirala, a oni su na kraju odustali od prosvjeda.