Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaklada Ana Rukavina

Splićani pohrlili upisati se u registar davatelja koštane srži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaklada Ana Rukavina danas je u Splitu održala akciju darivanja krvi radi upotpunjavanja registra darivatelja koštane srži.

Svijest da oboljelima od leukemije mogu spasiti život očito je i mnoge Splićane potaknula da se upišu u registar. Osobito raduje odaziv mnogih mladih.

Pročitajte i ovo Humanitarni koncert Zaklade Ana Rukavina - 6 060 9000 Glazbeni spektakl ''Želim život" održan na zagrebačkom Trgu: Prikupljeno više od 170.000 eura Zaklada Ana Rukavina - 3 nada za život Pronađen darivatelj za mladog vatrogasca Filipa koji se bori s leukemijom: "Iz ove kože ne možemo, samo glavu gore"

>> Rođendan Ane Rukavine: 'Koncert za život' prožet emocijama

'Velika nam je gužva i prije nego što je počela akcija ljudi su stajali u redu', rekla je Mirta Vrančić iz Zaklade. 'Došla sam jer se s tako malo može napraviti tako puno pa zašto ne. Pet minuta posla, a mogu nekome pomoći', rekla je jedna Splićanka.

'Za pojedine osobe, koje nemaju davatelja u obitelji, ovo je spasonosna terapija ', rekla je Ljubica Škare, hematologinja u KBC-u Split.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene