Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidljivo pothlađen

Spašen daskaš kojem je bura slomila jedro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daskaša kojemu je jutros jaka bura slomila jarbol kod Omiša te je nošen vjetrom plutao prema Supetru spasila je iz mora u deset sati posada Pojišana, plovila splitske Lučke kapetanije.

Njemački državljanin M.G. pronađen je neozlijeđen oko 1,5 nautičkih milja jugozapadno od Omiša, a budući da je bio vidljivo pothlađen, vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Omiš. Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja u Rijeci dobila je jutros obavijest o daskašu u moru od muškarca iz Nemira. Onamo je odmah poslano plovilo Pojišan Lučke kapetanije, a u potragu se uključilo i plovilo Pomorske policije.

Splitska Lučka kapetanija obavijestila je i zapovjednike trajekata Hrvat i Valun, koji redovito plove na vezi Split-Supetar, te zapovjednika putničkoga izletničkog broda Joan da tijekom plovidbe pozorno promotre područje splitskog akvatorija u kojemu je nestao daskaš. (HIna)

Pročitajte i ovo Prosvjed mještana Tugara - 1 Godinama su upozoravali Mještani Tugara prosvjeduju i traže obnovu ceste: "Strahujemo za djecu, nemaju niti autobusnu stanicu" Zgrada u Sinju - 1 Nesreća u Sinju Djevojčica na koju je pao kamen operirana u splitskoj bolnici: "Situacija je ozbiljna, osam sati smo morali čekati na nove informacije"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene