Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splićani nezadovoljni

Spaladium Arena ostala bez uprave?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok drugi gradovi diljem Hrvatske pune svoje dvorane raznim koncertima, nova velika splitska dvorana Spaladium Arena, kojom je upravljala američka tvrtka Global Spektrum, ostaje bez uprave.

U javnost je procurila informacija kako se Amerikanci povlače, a za raskid ugovora još će dobiti i odštetu, navodno čak 4 milijuna kuna. Radnici su u panici. Američki biznismeni nakon otvorenja Spaladium Arene, pompozno su najavljivali velika gostovanja svjetski poznatih imena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ARENA SE PUNI U nekim hotelima planiraju doček Nove godine, struka upozorava: "Apeliram na kolege hotelijere da se pridržavaju mjera. Najvažnije je da ostanemo zdravi" Slika nije dostupna Arena Zagreb U manje od dva tjedna u njoj je zbrinuto više od stotinu pacijenata: 62 su otpuštena, jedan pacijent je preminuo

'Osim što je dio rukometnog projekta, ova Arena će postati središte svih najvažnijih sportsko- zabavnih događaja u regiji, kao što su koncerti, sajmovi, konferencije', izjavio je za Novu TV krajem prošle godine Jonathan Frost, direktor marketinga

No samo pola godina poslije, slika je potpuno drugačija. Splićani Arenu mogu gledati samo izvana, jer do sada gostovanja gotovo da nije ni bilo. A šuška se da je tvrtka Sportski grad plaćala 100 tisuća dolara na mjesec američkoj tvrtki Global Spectrum, koja je upravljala Arenom. Amerikanci su idućih 10 godina trebali upravljati tim objektom, no navodno su raskinuli ugovor i pakiraju svoje kofere. Odgovorni za sada nemaju komentara. 'Žao mi je, za sada ne mogu dati nikakvu izjavu. Dat ću službenu izjavu sljedeći tjedan', rekao je Troy Flynn iz tvrtke Global Spectrum Europe.

Britney Spears, Enrique Iglesias, Zdravko Čolić ili Lepa Brena samo su neka od imena u čijim su koncertima Splićani trebali uživati. No, kako stvari sada stoje, za takav će užitak ipak morati do Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene