Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Bandić zabranio Šostaru da odgovori na pitanje o Vrbanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić demantirao je medijske napise da je voda na svim zagrebačkim vodocrpilištima otrovna. Tvrdi kako su analize Zavoda za javno zdravstvo te Vodoopskrbe i odvodnje pokazale da je voda na svih osam vodocrpilišta zdravstveno ispravna.

Građane Zagreba Bandić uvjerava da nemaju razloga za zabrinutost te da je voda bolja i od one, koju mogu kupiti u bocama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ogroman problem Važno upozorenje za zemlje Mediterana: "To je područje kritična točka, milijuni nemaju vode" Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov

>> Bandić: Voda u Zagrebu najbolja je u Hrvatskoj

>> Zagreb: Odgovorni znali za problem na Vrbanima čak godinu dana!

Kako bi to dokazao, gradonačelnik je danas obišao zagrebačke Vrbane te popio čašu vode iz hidranta. Idućih nekoliko dana učinit će to i na svim ostalim vodocrpilištima. 

Informacije da je pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, Zvonimir Šostar, i prije godinu dana navodno znao za onečišćenje na Vrbanima, danas se u gradskom poglavarstvu nisu mogle provjeriti. 

Gradonačelnik Bandić svojim je suradnicima zabranio istupe u medijima. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene