Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekorder iz Travnika

Šokirao i policajce: Vozio s 5,5 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač iz Travnika i uz toliko promila, kojima je postao novi nacionalni rekorder, uspijevao je upravljati automobilom. I u Hrvatskoj je proteklog vikenda bilo pijanih vozača.

Policija u Travniku u nedjelju je u mjestu Donje Putićevo alkotestirala vozača koji je postavio novi rekord u BiH – izmjereno mu je čak 5,5 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

No muškarac, čija dob nije navedena, uredno je upravljao vozilom. Šokirani policajci odmah su ga odveli na triježnjenje, a protiv njega će biti poduzete i druge zakonom predviđene mjere.

Dosadašnji rekorder u BiH bio je 52-godišnjak kojemu je u listopadu prošle godine izmjereno 4,91 promila alkohola u krvi, piše Klix.ba.

I u Hrvatskoj su neki ''impresionirali''

Protekli vikend slavilo se Martinje pa je i u Hrvatskoj bilo ''impresivnih'' mjerenja alkohola.

Vozaču (57) u subotu je u Zagrebu prilikom kontrole na Miramarskoj cesti izmjerena koncentracija od 2,72 promila alkohola u krvi, dok je u nedjelju 35-godišnjakinji koja je upravljala automobilom Selskom cestom izmjereno 1,71 promila alkohola u krvi.

U Gornjem Karinu policijski službenici PP-a Obrovac u nedjelju su zatekli 51-godišnjeg vozača, koji je upravljao Golfom zadarskih registracija, pod utjecajem alkohola od 2,6 promila.

U nedjelju nešto iza 20 sati u Ulici Matije Gupca u Zadru, policijski službenici zatekli su 35-godišnjeg vozača, koji je upravljao Audijem pod utjecajem alkohola od 1,9 promila.

Također u nedjelju oko 23 sata u Ulici Hrvoja Ćustića u Zadru policijski službenici zatekli su 39-godišnju državljanku SAD-a kako upravlja Citroenom varaždinskih registracija pod utjecajem alkohola od 3,6 promila alkohola u krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene