Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sarkastičnom djelatniku Banovine nije najbolje sjelo šefovo pitanje pa mu je napisao cijelu priču o izbivanju koja započinje odlaskom na wc.


Očitovanje službenika Gradske uprave u Splitu, odnosno Banovine postalo je hit ovih dana nakon što se pojavilo na internetu.

Vezani članci Potres na Banovini Novi potres na Banovini: "Jak potres u Petrinji, kuća se tresla", "Glasna detonacija i jak udar" Potres kod Siska Novi potres na Banovini preplašio mještane: "Cijela kuća je poskočila"

Dalibor Lovrić iz Službe za kulturu, umjetnost i staru gradsku jezgru obrušio se na svog šefa pročelnika službe Sinišu Kuku, koji ga se usudio zatražiti da mu kaže gdje je bio u srijedu između 14.30 i 15.19 sati kada ga je više puta tražio, piše split.com.hr.

Kerum: Da imaju išta, odavno bi me obisili

'Kako sam u pisanju ovakvih bizarnih isljedničkih očitovanja apsolutni početnik, dužan sam se, možda nepotrebno i s nelagodom, s kojom se valjda računa, ispovjednim tonom i u tančine očitovati o svojemu kretanju u spomenutom vremenu', napisao je Lovrić.

'14.26 izašao sam na hodnik, ispuhao nos, otišao do wc-a, otšepesao do kabine gdje sam u obostrano nelagodnom času zatekao kolegu iz Prosvjete u nuždi, jer je neoprezno zasun ostavio otvorenim, pa sam onako voajerski postiđen i tankoćutan gotovo zalupio vratima te pokušao kat niže', samo je mali dio očito sarkastičnog očitovanja u kojem Lovrić zapravo objašnjava da je bio bolestan zbog čega je 'poletio u obližnji Dom dzravlja'. Nastavak očitovanja, odnosno što se točno događalo nakon odlaska u zahod, ali i iduće jutro u Banovini možete pročitati  OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook