Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probila krov

Šokantno: U Dubrovniku joj zbog bora odron razorio kuću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan prizor u Dubrovniku. Kamena gromada survala se na obiteljsku kuću te probila krov i uništila kupaonicu

Samo pukom srećom nitko nije stradao. Šokirana stanarka koja je u vrijeme odrona bila u kući kaže kako ovo nije prvi put. Zbog nestabilnog terena iznad kuće odroni su česti. Unatoč tome, još nitko joj nije ponudio pomoć, ukljućujući i Opću bolnicu, koja je vlasnik kuće.

Pročitajte i ovo Obitelj Herak Božić je dočekala u pravom domu (Foto: Provjereno) Provjereno pomoglo još jednoj obitelji Najljepši mogući dar koji ste mogli pokloniti: Josip (15) više u školu neće morati glave pognute od srama Čišćenje kupaonice (Foto: Guliver/Thinkstock) Čistila kupaonicu Žena se otrovala sredstvom za čišćenje čestim u hrvatskim kućanstvima. Liječnici pozivaju na oprez!

'Odjedanput se počelo nešto tresti, ja sam mislila da je potres. Prvo smo izletili da vidimo što je, pa smo vidjeli  kamenje. Pa ništa, pa je stalo. Pa smo ušli opet unutra u kuću i odjedanput je bio tresak ogromni', ispričala je Adila Alspahić.

Što se zapravo dogodilo, bilo joj je je jasno kada je otvorila vrata kupaonice. Stijena je probila krov i uništila kupaonicu. Da stvar bude gora, ovo nije prvi put sličan odron prije dvije godine uništio je dnevni boravak. Adila za sve krivi borove, koji u parku iznad kuće, korijenjem ruše potporne zidove.

Adila je u ovu kuću smještena prije 18 godina, kao zaposlenica Opće bolnice, koja je i vlasnik kuće. Nakon odrona nitko joj se nije javio, uključujući i ravnatelja bolnice koji je cijeli dan nedostupan. Pred Adilom je ponovno noć bez sna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene