Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šokantne igre zadarskih školaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarna dječja igra šokirala je Zadrane, ali i širu hrvatsku javnost. Osmoškolci u zadarskoj školi Šime Budinića slobodno vrijeme ispunjavali su neobičnim natjecanjem u tome tko će se prije onesvijestiti.

Nakon što su čučnuli, začepili su nos i usta i nakon manje od minute bi padali u nesvijest. Poslije toga bi ih prijatelji budili iz nesvjeti, a pobjedio je onaj koji se prvi onesvijestio.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Nadležni u školi nisu željeli dati izjave, ali neslužbeno se saznaje kako ravnatelj odgovornima smatra štićenike obližnjeg popravnog doma koji pohađaju upravo tu školu.

Iz škole Šime Budinića su tražili da se štićenici doma rasporede ravnopravnije i po drugim zadarskim školama. No, u tome do sada nisu imali uspjeha  

U školi očito ne mogu pod kontrolom držati sve svoje učenike, pogotovo one na koje ne paze i roditelji. Njihove vapaje za pomoć trebali bi čuti i na višim razinama, i tako spriječiti da dječja igra jednom završi tragično.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene