Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brat i sestra iz Belca pokraj Zaboka šokirali su se kad su u lijesu njihove majke ugledali nepoznatu ženu.


Na groblju u Zaboku u utorak u 16 sati trebao je biti održan pokop 80-godišnje Ivanke Čukljek. Žena je preminula u subotu, na Odjelu kardiologije u tamošnjoj Općoj bolnici. No kada su ujutro došlli u mrtvačnicu, Ivan Čukljek (57) i njegova sestra Branka Pikutić (59), doživjeli su, malo je reći šok. Nakon što su ovorili lijes, unutra je bilo tijelo nepoznate žene, pišu 24sata.

Vezani članci Lijekovi, ilustracija USKOK podigao optužnicu protiv liječnika: Za 3500 kuna mita pacijentima propisivao lijekove tvrtke drugookrivljenog Slika nije dostupna 'U predvorju mog hotela ljudi umiru! Totalni horor!'

'Sreća je da je sestra željela da otvorimo lijes. Da nije, pokopali bismo i oplakivali neku drugu ženu', ispričali su brat i sestra.

Spas u zadnji čas: Probudio se u mrtvačnici i lupao po lijesu!

Odmah su nazvali bolnicu gdje su im rekli da tijelo Ivanke Čukljek nije kod njih, te da nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici. Obaviještena je i policija. Niti sat vremena kasnije otkriveno je da je njihova majka u lijesu 86-godišnje Katice Plukavec u Mihovljanu. Njezina obitelj do poziva policije zamjene nije bila ni svjesna.

'Ovo je strašno. Mojoj majci su stavili rubac koji nije njezin i navukli joj odjeću žene koja je lakša 40 kilograma. Pa kako nitko nije primijetio da nešto nije u redu?! Tužit ćemo bolnicu', najavili su ljutito brat i sestra. 

U bolnici su obećali utvrditi tko je kriv za zamjenu, bolnica ili pogrebna poduzeća. Dodali su kako će, otkrije li se da je kriv njihov radnik u mrtvačnici, snositi posljedice. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook