Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuo ga jak vjetar

Snimke 'letećeg vatrogasca' objavili brojni svjetski mediji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimke na kojima se vidi kako je bura vatrogasca u Rijeci digla u zrak zajedno s komadom lima postale su viralne te su ih prenijeli brojni svjetski mediji. Sa skromnim junakom sa snimkei danas je razgovarala i Ekipa Dnevnika Nove TV.

Mario Tomašić, vatrogasac koji je doslovno letio na komadu lima jučerašnji dan će zasigurno dugo pamtiti, a ekipi Dnevnika Nove TV otkrio i kako se osjećao u trenutku kada je olujni vjetar učinio svoje. 'U tom trenutku čovjek ne razmišlja šta, o opasnosti ni ničem nego samo da zaštiti druge ljude i okolo aute i takve stvari', kazao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripazite Upaljen crveni alarm za dvije regije! Očekuje se olujna bura Slika nije dostupna Reporter Marko Balen na udaru orkanske bure "Osjećaj hladnoće je -30. Ne pomaže ni zimska oprema, hladnoća probija kroz sve"

Podsjetimo, Rijekom je haralo olujno nevrijeme. More je podivljalo, padala su stabla, letjeli su krovovi. Sve je počelo kao uobičajena intervencija. 'Dobili smo dojavu da je pao krov sa hale te gdje je skladište. To su velike limene ploče vjetar je bio, jak vjetar i srušio taj krov dolje', prepričao je Mario.

>> VIDEO Rijeka: Vatrogasca bura digla u zrak zajedno s komadom lima!

Snimke na kojima se vidi kako ga je olujni vjetar zajedno s limom dignula u zrak u trenu su obišle Hrvatsku, ali i svijet. Tako je poznati The Telegraph prenio snimku uz naslov 'Vatrogasca u Hrvatskoj jaki vjetar podignuo u zrak', britanski The Mirror je pak komad lima usporedio s magičnim sagom, a o nesvakidašnjem događaju pisali su i International Buisness times, 9 News World, Daily Star i mnogi drugi.

Na svog je sina vrlo ponosan i otac Branko.'Ja sam ponosan na oba sina oduvijek. To su dečki koji nisu stvarali nikad nikakve probleme i evo, rade u takvoj službi da mogu pomagat drugima', kazao je.

Skromni vatrogasac o ovom iskustvu ne razmišlja previše. Vratio se u svoju Viroviticu i posvetio najdražem poslu na svijetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene