Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratila se zima

FOTO Stigla promjena vremena: Nekome hladna kiša, drugi uživaju u snježnoj idili

Snijeg u Gorskom kotaru - 6
Snijeg u Gorskom kotaru - 6 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Snijeg u Gorskom kotaru - 6 Snijeg u Gorskom kotaru - 6 Foto: DNEVNIK.hr Snijeg u Gorskom kotaru - 7 Snijeg u Gorskom kotaru - 7 Foto: DNEVNIK.hr Snijeg u Gorskom kotaru - 4 Snijeg u Gorskom kotaru - 4 Foto: DNEVNIK.hr Snijeg u Gorskom kotaru - 3 Snijeg u Gorskom kotaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Snijeg u Gorskom kotaru - 2 Galerija 1/6 >>
Baš kao što se prognoziralo, promjena vremena u noći na nedjelju stigla je u cijelu zemlju.

Proljetne temperature još će neko vrijeme biti iza nas, jer zima još nije rekla svoje. U Zagrebu je tako, uz niske temperature, padala kiša. U Gorskom kotaru i snijeg. 

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Ilustracija Vremenske neprilike Hrvatska se probudila u debelim minusima: Upaljen meteoalarm, pogledajte kada stiže zatopljenje

Prema vremenskoj prognozi, danas slijedi prestanak oborina, no nove nevolje kreću već u ponedjeljak. Poslijepodne u većem dijelu zemlje, a navečer i u noći u gorju ponajprije ponovno je moguć i snijeg.

Od utorka djelomice sunčano, mada kratkotrajnih oborina na kopnu može biti i u srijedu.

I na Jadranu nova kiša u ponedjeljak uz jako jugo, i to već prijepodne. Od utorka će prevladavati sunčano, no sunce pod rukom, kao i obično zimi nosi jaku buru i tramontanu. Slabjet će u srijedu. Općenito, tek mrvicu hladnije, prije svega tijekom jutra.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene