Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 12.50 sati autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za osobna vozila, kao i državne ceste Maslenica-Zaton Obrovački (D 54) i Gospić-Karlobag (D 25).


Za sav promet zatvorene su Jadranska magistrala (D 8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i državna cesta D 506 Dobroselo-Mazin.

Vezani članci Gužve na cestama Gužve i zastoji na cestama: Pojačan promet prema kopnu, najviše vozila ide prema Zagrebu Slika nije dostupna Snijeg u Lici i Gorskom kotaru, magla smanjuje vidljivost

Na Paškom mostu i na Jadranskoj magistrali (D 8) između Senja i Karlobaga zabrana je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Mokri su i skliski kolnici u Dalmaciji i Slavoniji. Jak vjetar otežava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

>> 'Prošao sam cijelu Europu, ali ovo nisam doživio'

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je cijelom dužinom za sve skupine vozila, a otvorena je i Lička magistrala D 1 od Drežničkog Selišta do Gračaca.

Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom Kotaru i Lici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju