Snažna tuča pogodila je u četvrtak popodne zagrebačku Dubravu.

Galerija


Snimke i fotografije koje su nam poslali čitatelji pokazuju snažnu tuču koja je u četvrtak u popodnevnim satima pogodila zagrebački kvart Dubrava. Nevrijeme je pogodilo i Dugo Selo.

Vezani članci Tulum kod HNK-a u Zagrebu - 2 Hoće li HNK i Jarun zjapiti prazni? Od danas u Zagrebu pojačani nadzor javnih okupljanja Pero Pirker (lijevo), gradonačelnik Zagreba 1963.-1967. Bivši zastupnik o zagrebačkom gradonačelniku za kojeg mnogi nisu čuli, njegov mandat usporedio s Bandićevom vladavinom

Jedna čitateljica rekla je da je u Dubravi palo toliko leda ''da se može lopatom kupiti''. Kaže da ovakvo nešto u ovo doba godine nije vidjela. ''Vidjela sam da ovako pada, ali u ovo doba, ljeti, ne. A ovdje sam cijeli život. Susjedi su spuštali rolete jer kad otvoriš malo prozor u pada u kuću. Malo otvoriš prozor, a led te lupi u glavu i pada unutra. Ali hvala Bogu, brzo je završilo'', ispričala nam je čitateljica iz Donje Dubrave.

Meteorolozi su već za drugu polovicu tjedna najavili nestabilnije vrijeme, a očekuju da će kiša padati i u petak. U subotu će vjerojatnost kiše ponovno biti manja.