Snažna tuča pogodila je u četvrtak popodne zagrebačku Dubravu.

Galerija


Snimke i fotografije koje su nam poslali čitatelji pokazuju snažnu tuču koja je u četvrtak u popodnevnim satima pogodila zagrebački kvart Dubrava. Nevrijeme je pogodilo i Dugo Selo.

Vezani članci Munje iznad Rijeke (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Ogromne posljedice nevremena u Hrvatskoj: Vjetar čupao stabla i nosio krovove, ima i ozlijeđenih, a dojave građana stižu i dalje Kiša uništava poljoprivredu (Dnevnik.hr) Svakodnevni šokovi učinili su svoje: Muku muče zbog paklenih vrućina, pljuskova i tuče. Zbog toga nam prijeti nestašica ovih plodova zemlje

Jedna čitateljica rekla je da je u Dubravi palo toliko leda ''da se može lopatom kupiti''. Kaže da ovakvo nešto u ovo doba godine nije vidjela. ''Vidjela sam da ovako pada, ali u ovo doba, ljeti, ne. A ovdje sam cijeli život. Susjedi su spuštali rolete jer kad otvoriš malo prozor u pada u kuću. Malo otvoriš prozor, a led te lupi u glavu i pada unutra. Ali hvala Bogu, brzo je završilo'', ispričala nam je čitateljica iz Donje Dubrave.

Meteorolozi su već za drugu polovicu tjedna najavili nestabilnije vrijeme, a očekuju da će kiša padati i u petak. U subotu će vjerojatnost kiše ponovno biti manja.