Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na meti mu se našle četiri žrtve

'Varaždinski snajperist' biciklisticu pogodio u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinom 'hara' nepoznati snajperist koji gađa građane iz zračnice.

Posljednji incident dogodio se prošlog ponedjeljka kada je metkom iz zračnice u glavu pogodio biciklisticu. Na istom mjestu dva tjedna prije na meti 'varaždinskog snajperista' bila je slučajna prolaznica koja je pogođena u koljeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija u pritvoru je Mladić (24) nožem napao 27-godišnjaka u Varaždinu i teško ga ozlijedio Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo"

Kako piše evarazdin.hr 26-godišnja biciklistica je pogođena u blizini željezničkog prijelaza u Zagrebačkoj ulici, a u prvi trenutak pomislila je da joj je doletio kamen. No, čim je vidjela krv shvatila je da se radi o nečemu drugom.

Stanari tog dijela grada kažu da je biciklistica već četvrta žrtva 'varaždinskog snajperista', piše evarazdin.hr. Tri žrtve prije ove biciklistice bile su žene u dobi od 28, 47 i 65 godina, a u bolnici su im ustanovljene lakše ozljede. Policija traga za nepoznatim snajperistom, a građani bilo kakva saznanja mogu prijaviti na 192 ili osobno u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene