Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji optimistični

'Slutio sam nešto, mislio sam samo da stignu do aerodroma'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći nedaleko od pariške zračne luke Orly teško je ozlijeđena hrvatska stolnotenisačica, Vukovarka Sandra Paović. Liječnici ne žele davati nikakve prognoze. Oporavak peterostruke europske prvakinje neizvjestan je. Naša ekipa posjetila je u Vukovaru obitelj stradale stolnotenisačice.

Tuga trenutačno vlada u obitelji Paović. Zdravstveno stanje njihove 26-godišnje jedinice Sandre i dalje je neizvjesno. Sandrin otac Mišo kaže kako su im javili da je situacija loša. 

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Hrvoje Zekanović (Foto: Dnevnik.hr) Poduža objava Sekulić uputio oštru poruku Zekanoviću: "Postoje ljudi i oni drugi... Ne trkeljaj gluposti u ovom uzvišenom domu!"

'Noć prije toga nisam oka sklopio i rekao sam supruzi kako imam neki instinkt. Poslao sam joj poruku u kojoj sam joj poručio 'sunce moje, samo da vi dogurate do aerodroma u Parizu'. I onda su nam u pet minuta do 12 sati javili da je nastradala, da su imali prometnu nereću'.

>> Hrvatska stolnotenisačica teško stradala u nesreći u Francuskoj

Sandra je bila u kombiju sa suigračicama iz francuske ekipe. Kombi je izletio s ceste i prevrnuo se. U trenutku nesreće Sandra je spavala na stražnjem sjedalu. S njom su bile i tri Kineskinje koje nisu ozlijeđene. Prilikom udarca zadobila je ozljede vratnih kralježaka.

Liječnici za sada ne žele davati nikakve prognoze. Više bi trebalo biti poznato za nekoliko dana. Mlada Vukovarka stolni tenis igra od svoje treće godine. Jedna je od najboljih hrvatskih stolnotenisačica svih vremena. Peterostruka je europska prvakinja.

'Sandra je jaka, psihički je jaka, i ona će te probleme 100 posto prebroditi', čvrsto vjeruje njezina majka Marija. Otac Mišo će u Francusku stići u utorak. Roditelji su optimistični i nadaju se da će njihova jedinica dobiti i ovaj, najvažniji meč u životu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene