Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu samica

Slovenski se bjegunac vratio u zatvor, nije bio na moru u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegli kažnjenik Sašo Pokleka (32), za kojeg su slovenski mediji ovih dana pisali da je pobjegao u Hrvatsku 'na godišnji odmor', dobrovoljno se jučer navečer, sa šest dana zakašnjenja, javio u središnji zatvor Dob, potvrdio jedanas Aldo Carli iz slovenske državne zatvorske uprave.

Mladić koji je prije više godina stekao medijsku slavu nastupom u reality-showu 'Idealan muškarac' izdržava kaznu zbog prijevare i utaje poreza. Zbog dobrog ponašanja bio je privremeno pušten na odmor. U zatvor se trebao javiti prošli tjedan, no kako se to nije dogodilo za njim je raspisana tjeralica.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Nuklearna elektrana Krško Od ponedjeljka Krško neće raditi mjesec dana

>> Slovenski zatvorenik navodno otišao u Hrvatsku na godišnji

Iako su mediji tvrdili da je otišao u Hrvatsku na 'godišnji odmor', on kaže da je cijelo vrijeme bio u Sloveniji, a rok je prekoračio jer je želio biti više vremena s bolesnom majkom. Sada mu prijeti dodatna kazna, pa i mogućnost da bude premješten u samicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene