Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovenski radijski imitator htio se našaliti s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor te ju je, iako je ona u Mađarskoj, uspio dobiti na telefon, nakon što se predstavio kao Janez Janša.


Na ovu originalnu dosjetku, u uredu premijerke Kosor reagirali su po protokolu i zamolili 'Janšu', odnosno Denisa Avdiča, imitatora slovenskog Radija 1 u pitanju, da ostavi broj telefona svojeg ureda te da će mu se premijerka Kosor javiti. Kad je ured hrvatske predsjednice nazvao lažnog Janšu, evo što mu je Kosor rekla.

Vezani članci Turski novinar Can Dundar Novinar osuđen na više od 27 godina zbog optužbi za špijunažu i pomaganje terorističkoj organizaciji Ilustracija (Foto: Getty Images) Izmijenili ustav kako bi onemogućili posvajanje istospolnim parovima: "Mračan dan za ljudska prava"

'Poštovanje, dobar dan, Jadranka je. U Budimpešti sam, idem upravo u zračnu luku, vraćam se jer sam bila u posjet', započela je Kosor. Avdičev odgovor, uz ispriku, glasio je, 'Dobar dan, Denis Avdić je s Radija 1 i želio sam samo provjeriti može li jedno prezime iz Slovenije kontaktirati tako jednu tako vrlo važnu osobu'.

Službene reakcije Ureda premijerke Kosor na podvalu slovenskog radijskog novinara zasad nema.