Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije mu bilo spasa

Slovenac (67) preminuo na porečkom triatlonu u moru kod Zelene lagune

Hitna pomoć (Foto: Dnevnik.hr)
Hitna pomoć (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Tijekom 7. porečkog triatlona u nedjelju je preminuo 67-godišnji slovenski državljanin, sudionik natjecanja, dok je plivao u moru u akvatoriju Zelene lagune, na prvoj od tri predviđene dionice, izvijestila je u nedjelju poslijepodne istarska policija.

Nesretni događaj zbio se oko 9:20 sati tijekom prve discipline triatlona odnosno plivanja na stazi dugoj 1,9 kilometara. Muškarcu su pokušale pomoći ekipe Hitne pomoći i organizatora, no, nisu ga uspjeli reanimirati. Mrtvozornica je pregledom tijela utvrdila da nema tragova nasilja, a nadležni državni odvjetnik naložio je da se tijelo preveze na odjel patologije i obavi obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti 67-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Unatoč tom nesretnom događaju, ovogodišnje sedmo izdanje Poreč Triatlon nastavljeno je, a nakon 1,9 kilometara plivanja, uslijedilo je 87 kilometara bicikliranja i 21 kilometar trčanja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene