Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema ozlijeđenih

Slavonski Brod: Vatra potpuno progutala pilanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je buknuo sinoć oko 18,30 sati u pilani u Novoj Kapeli potpuno je izgorio dio pogona dorade drvenih elemenata, ali nitko nije ozlijeđen, izvijestila je danas brodsko-posavska Policijska uprava.

Pilana je u vlasništvu Milana Babića iz Nove Kapele, a u najmu je osječke tvrtke 'Kruber'. Po prvim rezultatima istrage, najprije se zapalila drvena greda koja je bila djelomično uz dimnjak na koji je bila priključena improvizirana peć. Požar su oko 20,30 sati ugasili pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) iz Nove Kapele, Nove Gradiške, Seoca i Vrbove.

Pročitajte i ovo Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 9 ''Puknuo mi je film'' Ekskluzivne snimke slavonskog mesara: Ubojica jezivog nadimka šest dana živio s truplom Slika nije dostupna MILIJUN KUNA ŠTETE DRAMA KOD NOVSKE Iskra s odjeće radnika izazvala požar u pilani

Izgorjelo je krovište, pet strojeva za obradu drva, pet prostornih metara drvenih elemenata i dva ormara s električnim instalacijama. Očevid je sinoć prekinut zbog mraka i opasnosti od urušavanja krovne konstrukcije, a nastavljen je jutros kako bi se utvrdile sve okolnosti u kojima je buknuo požar. Prije izlaska ovlaštenog procjenitelja šteta je procijenjena na 200.000 kuna. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene