Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na BiH strani plovnog puta

Slavonski Brod: Nasukao se tanker sa 850 tona dizela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski centar 112 u Slavonskom Brodu zaprimio je informaciju o nasukavanju broda 'Siscia' na 324 kilometru na BiH strani plovnog puta rijeke Save.

Nasukani brod natovaren je sa 850 tona eurodiesela. Odsukavanje riječnoga tankera, koji se nasukao danas na bosansko-hercegovačkoj strani rijeke Save, oko 12 kilometara nizvodno od Slavonskog Broda, nije uspjelo. Nema opasnosti od izlijevanja tereta, navodi DUZS i dodaje kako je uz brod postavljeno stalno dežurstvo.

U DZUS-u napominju kako će se odsukavanje tankera nastaviti sutra, vjerojatno prebacivanjem dijela tereta na drugi brod.

Pročitajte i ovo Potres u BiH Još jedan Opet se zatreslo tlo u blizini Hrvatske, građani javljaju: “Bio je kratak, ali intenzivan“ Slika nije dostupna Mjesto Siče Upali u Savu: Prevrnuo se čamac, dvoje ljudi spašeno, muškarca (47) od sinoć traže ronioci

U tijeku je sanacija nastale situacije, a civilna zaštita BiH pretpostavlja da je jedna od opcija pretovar eurodiesela na drugi brod. O slučaju su obaviještene sve relevantne inspekcijske službe, priopćio je DUZS. (T.Š./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene