Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Županijski centar 112 u Slavonskom Brodu zaprimio je informaciju o nasukavanju broda 'Siscia' na 324 kilometru na BiH strani plovnog puta rijeke Save.


Nasukani brod natovaren je sa 850 tona eurodiesela. Odsukavanje riječnoga tankera, koji se nasukao danas na bosansko-hercegovačkoj strani rijeke Save, oko 12 kilometara nizvodno od Slavonskog Broda, nije uspjelo. Nema opasnosti od izlijevanja tereta, navodi DUZS i dodaje kako je uz brod postavljeno stalno dežurstvo.

U DZUS-u napominju kako će se odsukavanje tankera nastaviti sutra, vjerojatno prebacivanjem dijela tereta na drugi brod.

Vezani članci Industrijsko-obrtnička škola u Slavonskom Brodu Profesorica sa sporne fotografije više neće moći biti razrednica. Ravnatelj škole: "Odlučio sam joj izreći pisano upozorenje na obveze iz radnog odnosa" Razrednica s maturantima u Industrijsko-obrtničkoj školi u Slavonskom Brodu Što će biti s profesoricom iz Slavonskog Broda? "Imali smo tri sastanka..."

U tijeku je sanacija nastale situacije, a civilna zaštita BiH pretpostavlja da je jedna od opcija pretovar eurodiesela na drugi brod. O slučaju su obaviještene sve relevantne inspekcijske službe, priopćio je DUZS. (T.Š./Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju