Netko je bolesnoj djevojčici u Slavonskom Brodu ukrao guralicu koja joj je neophodna za kretanje. Roditelji djevojčice mole pomoć u njezinu pronalasku.


Humanitarna udruga Dobra Volja objavila je na društvenoj mreži poziv u pomoć roditelja čijoj su djevojčici ukrali guralicu.

Vezani članci Policija traži osobu s fotografije - 3 Poznajete muškarca s fotografija? Riječka policija traži ga zbog krađe naočala u Tower centru Zagrebačka policija traži muškarca s fotografije - 2 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog dvije krađe iz siječnja i veljače

"Molim Vas dijelite dalje, ukradena guralica curici s cerebralnom paralizom. Slavonski brod. Ukradeno iz zgrade na Plavom polju preko puta autobusnog. Molim Vas da ju pronađemo, djetetu je ona neophodna", napisali su na Facebooku.

 

Naime, roditelji djevojčice s cerebralnom paralizom napisali su na Facebooku da im je netko ukrao guralicu ispred zgrade.

"Ukradena nam je guralica od kćerke ispred zgrade na Plavom polju. Molim, ako netko prepozna ili primijeti takvu da nam javi, to je jedina s kojom može sama upravljati u potpunosti", napisali su roditelji koji mole za pomoć u pronalaženju narančaste hodalice.