Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramotna krađa

Pa tko to može učiniti? Bolesnoj djevojčici u Slavonskom Brodu ukradena guralica, roditelji mole pomoć

Netko je bolesnoj djevojčici u Slavonskom Brodu ukrao guralicu koja joj je neophodna za kretanje. Roditelji djevojčice mole pomoć u njezinu pronalasku.

Humanitarna udruga Dobra Volja objavila je na društvenoj mreži poziv u pomoć roditelja čijoj su djevojčici ukrali guralicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Ukradeno 150 papiga - 7 Istraga tapka u mjestu Bizarna krađa na istoku Hrvatske! Iz dvorišta kuće ukradeno 150 papiga: "Lopov mora da je stvarno lud"

"Molim Vas dijelite dalje, ukradena guralica curici s cerebralnom paralizom. Slavonski brod. Ukradeno iz zgrade na Plavom polju preko puta autobusnog. Molim Vas da ju pronađemo, djetetu je ona neophodna", napisali su na Facebooku.

 

Naime, roditelji djevojčice s cerebralnom paralizom napisali su na Facebooku da im je netko ukrao guralicu ispred zgrade.

"Ukradena nam je guralica od kćerke ispred zgrade na Plavom polju. Molim, ako netko prepozna ili primijeti takvu da nam javi, to je jedina s kojom može sama upravljati u potpunosti", napisali su roditelji koji mole za pomoć u pronalaženju narančaste hodalice.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene