Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Torte, kolači, štrudle...

'Slatki gušti'- festival za sve ljubitelje slatkog!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Zrinjevcu do nedjelje traje festival slastica 'Slatki gušti'. Od raskošnih torti, kremastih sladoleda, preko tradicionalnih štrudla i pita, do mirisnih suhih kolačića, svatko se stvarno može zasladiti po svom ukusu.

Čokoladne, voćne, s lješnjakom ili bez- raznovrsne torte i kolači su ponuđene na festivalu 'Slatki gušti' koji se održava na Zrinjevcu u Zagrebu. 'Imamo voćnih minjona, cup cakeova s bavarskom kremom, s čokoladnom kremom', kazao je Ivan Tuk, voditelj prodaje kolača.

>> Proizvode bombone i lizalice i zapošljavaju nove radnike!

Sve slastičarnice su otvorene od deset ujutro do deset navečer. 'Svaki dan imate zanimljive i edukativne radionice', kazala je Tea Sergon, organizatorica festivala.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Slika nije dostupna Sve do nedjelje Volite slatko? Onda definitivno morate otići na...

Ono što je posebno zanimljivo, održat će se i natjecanje u okretanju palačinki. Onaj tko najviše puta okrene palačinku u zadanom roku, osvojit će slatku nagradu. Ipak, sretni dobitnik će biti svatko tko svrati na festival.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene