Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ProDesserts

Slastičarski set koji amatere pretvara u profesionalce: Najkraći put do kolača savršenog izgleda

PR
PR Foto: PR
ProDesserts slastičarski set na najbolji će vam mogući način pomoći iskazati svoju kreativnu stranu.

Želite li postati profesionalac u izradi i dekoriranju ukusnih slastica? Znajte da nije dovoljno samo pratiti recept ili premazati tortu bijelim šlagom i staviti nekoliko kupovnih ukrasa. Ako želite da vaše torte izgledaju kao iz izloga vrhunskih slastičarnica od kojih rastu zazubice, potreban vam je adekvatan slastičarski pribor koji može odgovoriti svakom zadatku.

Stoga vam predstavljamo ProDesserts, ultimativni slastičarski set koji od početnika čini vrhunskog slastičara. Pomoći će vam da unaprijedite svoj slastičarski talent i podignete ga na višu razinu.

PR PR Foto: PR

Usavršite svoj slastičarski zanat i uz minimalno truda izrađujte prava remek-djela

Bez obzira jeste li početnik, dugogodišnji slastičar ili samo strastveni sladokusac, ProDesserts je pravo rješenje za vas.

Ovaj jedinstveni slastičarski set čini čuda u vašoj kuhinji. Omogućuje vam napraviti sve što poželite, čak i ako nemate velikog iskustva u kuhinji.

S njime ukrašavanje postaje neusporedivo lakše, zabavnije, ali i profesionalnije. Uvelike skraćuje vrijeme ukrašavanja pa nećete morati potrošiti cijeli dan na izradu jedne torte.

Stoga se pripremite unijeti magiju na svaku slavljeničku trpezu jer će rođendani, blagdani i godišnjice svima ostati urezani u pamćenje zahvaljujući vašim slasticama.

PR PR Foto: PR

Zašto je ProDesserts najbolji slastičarski set koji možete imati?

ProDesserts slastičarski set na najbolji će vam mogući način pomoći iskazati svoju kreativnu stranu. Čak i ako ste potpuni početnik, bit će vam dovoljna samo želja jer uz ProDesserts nema mjesta za neuspjeh. S njime će svaka slastica izgledati čarobno, baš kao one koje viđate na internetu i društvenim mrežama.

Sa svoja 44 rekvizita sadrži sve što vam je potrebno da svoju maštu pretočite u stvarnost i izradite torte i ukrase o kojima ste dosad mogli samo sanjati.

U setu dolaze rotirajući stalak s protukliznim postoljem, 10 jednokratnih dresir-vrećica, 24 nastavka za dresir-vrećicu, dva reducira, špatula, olovka za ukrašavanje, nosač za izradu ružica, škare za prijenos ružica s nosača, dvije plastične strugalice i četkica za čišćenje.

Isplati li se kupiti ProDesserts set?


ProDesserts je višestruko isplativ jer bi vas pojedinačna kupnja svih elemenata iz seta stajala pravo bogatstvo, a sada imate priliku kupiti čitav set po nesvakidašnjoj cijeni.

Pritom su svi rekviziti u setu izrađeni od kvalitetnih eko-materijala koji ne hrđaju, ne skupljaju mirise i ne zadržavaju ostatke na sebi. Jednostavni su za održavanje, služit će vam godinama i olakšati vam rad u kuhinji.

Usto više nećete morati bacati stotine i tisuće kuna na savršene torte, kolače i muffine za slavljeničke stolove.

A uz malo truda svoje slastičarsko umijeće možete pretvoriti u unosan biznis pa ćete ovaj set otplatiti već nakon prvog angažmana.

PR PR Foto: PR

Kako doći do ovog fantastičnog seta?

ProDesserts slastičarski set ne možete pronaći u trgovinama. Možete ga kupiti samo putem interneta na službenoj stranici distributera koji je odlučio obradovati naše čitatelje posebnim popustom. Ako se danas odlučite kupiti ovaj nevjerojatni slastičarski set za besprijekorno ukrašene slastice, distributer vam osigurava nevjerojatnih 50 % popusta.

PAŽNJA: Broj je setova po sniženoj cijeni ograničen, a zalihe očekivano brzo nestaju! Ako želite postati pravi umjetnik u dekoriranju svih delicija, požurite i naručite svoj ProDesserts set bez čekanja.

Kliknite ovdje i naručite ProDesserts odmah te pretvorite svoje slastice u mini umjetnička djela.

PR PR Foto: PR

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene