Među lokacijama za posjetiti istaknula se i jedna zagrebačka, čarobna crkvica.


Reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Tomić provjerila je i neka skrivena i do sada široj javnosti nepoznata mjesta u Zagrebu, koja su turisti s oduševljenjem otkrili!

Vezani članci Zagrebačka škola, ilustracija - 2 Roditelji se bune zbog nesigurnih škola, iz Grada tvrde: "Dio aktivista zabrinutost roditelja pokušava zlorabiti za svoje političke interese, to je jedina prava istina" Advent u Zagrebu (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) Najavljen Advent u Zagrebu, ove godine bez klizališta i uz epidemiološke mjere: "Ovo je vrijeme preživljavanja"

19-tu godinu za redom vlak HŽ-a svakog vikenda u prosincu, na relaciji od Zagreba do Dugog Sela, vozi mališane. Dva Djeda Božićnjaka djeci dijele darove i uveseljavaju ih.

Zagreb živi punim plućima, ljepši nego ikad.

A posebnu čar ima i crkvica sv. Dizme na Kaptolu. Inače nije otvorena za javnost, ali tijekom prosinca će biti.

'Vrlo mi je drago da sam došao ovdje i saznao sam neke nove stvari koje nikad nisam znao dosad. Evo, oduševljen sam', rekao nam je Roko iz Omiša.

LEDENI PARK U ZAGREBU: Na 'Tomislavcu' otvoreno najveće klizalište u ovome dijelu Europe

A Roka je oduševio komadić raspela sv. Dizme. A, tu su i sandale Majke Terezije.

'Naš dekan msgr. Gabrić u trenutku kada je Majka primala Nobelovu nagradu rekao da te sandale su već stare, pohabane pa da bi trebala ipak za tu svečanost trebala imati nove sandale. I onda su kupili nove, a stare su evo ostale u vlasništvu msgr. Gabrića', objasnio nam je prebendar Zagrebačke katedrale Zvonimir Kurečić.

Dovoljan razlog za posjet ovoj čarobnoj crkvici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook