Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon povlačenja iz politike

Škoro o izbornoj noći i Plenkoviću: "On je bio u pravu"

Miroslav Škoro
Miroslav Škoro Foto: Cropix
Miroslav Škoro iskreno je progovorio što misli o Domovinskom pokretu, ali i premijeru i odbijanju ponude da nakon izbora koalira s HDZ-om.

Pjevač i pouzetnik Miroslav Škoro dao je prvi veliki intervju otkako se povukao iz politike. U njemu je progovorio o greškama koje je napravio na čelu Domovinskog pokreta o čijim članovima nema niti jedne lijepe riječi i tvrdi da mu duguju sve mandate.

A upravo su stranačke kolege krivi za ono zbog čega najviše žali, a to je što je odbio ponudu predsjednika vlade Andreja Plenkovića da koaliraju s HDZ-om na prošlim izborima.

Pročitajte i ovo Milan Martić Granatiranje više gradova Vrhovni sud raspravljao o žalbi ratnog zločinca Milana Martića

"On je bio u pravu kad mi je prigovorio da je slušanje političkih savjeta kojekakvih pametnjakovića bila pogreška. Nepromišljena poruka u izbornoj noći, koju nisam prvi plasirao ja, nego jedan od ondašnjih suradnika, da možemo s HDZ-om, ali bez Andreja Plenkovića, kapitalna je pogreška. Odbijanje poziva predsjednika Vlade na razgovor o budućnosti Hrvatske također je bila pogreška. Prepuštanje kadrovske politike tajnicima u stranci je, isto tako, bila pogreška", ispričao je za Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Tomo Medved Ukidanje kriznog smanjenja Od danas više od 60 tisuća branitelja ima veće mirovine

Pozvao je premijera da i on promotri svoje pogreške jer je to jedini način da se ide naprijed."On i ja se znamo već skoro trideset godina. Bili smo i na istim i na suprotnim stranama. Što se mene tiče, treba gledati naprijed", dodao je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene