Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Tinejdžeri pronašli novac na ulici i odnijeli ga na policiju bez razmišljanja: ''Možda ga je netko teško zaradio..."

Školarci pronašli novac i donijeli u policiju (Foto: PUZ)
Školarci pronašli novac i donijeli u policiju (Foto: PUZ) PUZ
Aktualno Galerija Školarci pronašli novac i donijeli u policiju (Foto: PUZ) Školarci pronašli novac i donijeli u policiju (Foto: PUZ) Foto: PUZ Školarci pronašli novac i donijeli u policiju (Foto: PUZ) Školarci pronašli novac i donijeli u policiju (Foto: PUZ) Foto: PUZ +0 Školarci pronašli novac i donijeli u policiju (Foto: PUZ) Galerija 1/3 >>
Dvojica tinejdžera na ulici u Zagrebu pronašli su novac te ga odnijeli na policiju. ''Svjesni smo da je možda netko teško zaradio novac, pa smo ga odlučili predati u sigurne ruke policajaca'', rekli su dječaci.

Prije nekoliko dana, vraćajući se kući iz škole, dvojica 14-godišnjaka, Tvrtko i Bruno su na ulici ugledali novac. Bez razmišljanja ''pokucali'' su na vrata policije znajući da je to jedini ispravan način, javlja PUZ.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Prijateljski razgovor s policijom, dobar osjećaj i majčin ponos, ono je s čime su za ovo djelo ''nagrađeni“.

''Svjesni smo'', kažu školarci ''da je možda netko teško zaradio novac, pa smo ga odlučili predati u sigurne ruke policajaca s Medveščaka''.

U policiji kažu da još uvijek utvrđuju čiji je novac te stoga ne mogu izlaziti s detaljnijim informacijama o ovom događaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene