Dvojica tinejdžera na ulici u Zagrebu pronašli su novac te ga odnijeli na policiju. ''Svjesni smo da je možda netko teško zaradio novac, pa smo ga odlučili predati u sigurne ruke policajaca'', rekli su dječaci.

Galerija


Prije nekoliko dana, vraćajući se kući iz škole, dvojica 14-godišnjaka, Tvrtko i Bruno su na ulici ugledali novac. Bez razmišljanja ''pokucali'' su na vrata policije znajući da je to jedini ispravan način, javlja PUZ.

Vezani članci Eksplozija u poslovnom prostoru stambene zgrade (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Eksplozija laboratorija u Splitu: Materijalna šteta velika, nema ozlijeđenih Ilustracija (Foto: Peter Kneffel/DPA/PIXSELL) Dovršeno krim-istraživanje: Vjeko Sliško predan pritvorskom nadzorniku, na meti istražitelja i – Hrvoje Petrač

Prijateljski razgovor s policijom, dobar osjećaj i majčin ponos, ono je s čime su za ovo djelo ''nagrađeni“.

''Svjesni smo'', kažu školarci ''da je možda netko teško zaradio novac, pa smo ga odlučili predati u sigurne ruke policajaca s Medveščaka''.

U policiji kažu da još uvijek utvrđuju čiji je novac te stoga ne mogu izlaziti s detaljnijim informacijama o ovom događaju.

Nušina se majka nakon presude obrušila na novinare: "Ovo je linč! Imam sve crno na bijelo. Sram vas bilo!"