Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Škola zavođenja uspješno obučila već sedam polaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Simpatični instruktori Konrad i Vedran svoje su znanje o osvajanju "tih divnih ženskih stvorenja" velikodušno odlučili podijeliti sa svim manje vještim mladićima, čiji ljubavni život pati od monotonije ili čak potpunog izostanka romantike.

Štoviše, mladi su poduzetnici posao preobrazbe nesigurnih "smušenjaka" u prave pravcate Don Juane registrirali kao prvu hrvatsku "školu zavođenja" pod imenom "Becomesocial", te dosad već uspješno obučili sedmero polaznika, piše Večernji list.

Vraćamo novac svima koji nisu zadovoljni! kažu mladi instruktori, no ujedno naglašavaju kako nitko od njihovih dosadašnjih učenika nije zatražio povrat 299 eura koliko stoji tečaj.

Grupna obuka traje četiri dana, a može se zatražiti i individualni "trening" zavođenja djevojaka. Najmlađi je polaznik imao 17, a najstariji 31 godinu. Većinom su to bili studenti, jedan je bio službenik, a jedan računalni stručnjak kažu mladi instruktori. Na individualnoj je obuci trenutno i jedan mladić u kasnim dvadesetima koji još od srednje škole nije imao djevojku.

Teorijski je dio dobro svladao, no sad ga intenzivno vodimo na trening u praksi. Izlazimo na ulicu i upućujemo ga da zavede sad ovu, sad onu djevojku, dok ga mi pratimo iz prikrajka. Zatim ga upozoravamo na greške koje je napravio. Njegove akcije sad već imaju gotovo stopostotni uspjeh tvrdi Vedran.

Praksa za polaznike koji zavođenje uče u grupi podrazumijeva i odlazak u disko gdje dvojica "mahera" pomno nadziru kako se njihovi učenici "upucavaju" neznankama.

Najvažnije je uvijek imati širok osmijeh i nastupiti bez prijetećeg stava. Djevojku treba pitati tzv. "otvorena situacijska pitanja", koja su učenici prije toga naučili u teorijskom dijelu obuke otkrio nam je Konrad. Naravno, uz set pitanja i tehniku brzog smišljanja tema za razgovor, ali i uz tako strukturirani razgovor koji neminovno vodi do žuđenog poljupca s djevojkom, nesigurni se mladići moraju osloboditi svih svojih strahova od žena.

Kako odagnati strah od prilaska ženama naučili smo od "neurolingvističkog programera" Dušana Rule iz Beograda. Mi smo njega učili tehnike zavođenja, a on je nas naučio kako govorom promijeniti nečiji sustav vjerovanja. Otkad smo to naučili, znamo "iskalibrirati" osobu, tj. osloboditi je benigne fobije kao što je strah od žena objasnili su.

No, naši učitelji polaznike svoje škole ne uče samo kako djevojku treba osvojiti, već i kako je zadržati u vezi.

Primjerice, muškarac ne smije dopustiti da ga žena kontrolira jer će biti nezadovoljan. Mora djevojci znati reći "ne"! Ako se ona predugo odijeva, on u kino treba otići sam. Tako joj pokazuje da je odlučan, pa ona idući put neće kasniti otkrivaju naši "spasitelji ljubavnog života Hrvata". No, upozoravaju kako grubost ne dovodi do "konstruktivne dominacije", već do bijega djevojke "glavom bez obzira".

Tečajevi u zagrebačkoj školi zavođenja "Becomesocial" održavaju se jednom mjesečno, a sljedeći počinje 7. lipnja. Dečki, navalite.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene