Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjednica Vlade RH

Milanović opet o orlovima: Dakle, zabranjuje im se lov na muhe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dnevnom redu Sjednice Vlade bilo je niz točaka.

Vlada je danas raspravljala, između ostalog, o prijedlogu uredbe o kriterijima i načinu obračuna i plaćanja nagrade stečajnim upraviteljima prema kojoj bi visinu nagrade utvrđivao sud uzimajući u obzir obujam i složenost poslova, rad stečajnoga upravitelja na ispitivanju tražbina te vrijednost unovčene stečajne mase.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

U NJEMAČKOM TISKU 'Kriva je vlada Zorana Milanovića'

Pri određivanju dodatne nagrade sud bi vodio računa o stupnju namirenja stečajnih vjerovnika i osobitom zalaganju stečajnoga upravitelja.

Pred ministrima je bila i odluka o darovanju kontejnera iz strateških robnih zaliha općinama Sveti Đurđ, Nedelišće, Orehovica i Pribislavec te gradovima Slavonski Brod i Sisak za potrebe romske nacionalne manjine.

Orlovi i muhe nasmijali ministre

Dok je na Vladi bilo govora o prijedlogu zaključka o prihvaćanju Memoranduma o suglasnosti o očuvanju migratornih ptica grabljivica u Africi i Euroaziji, članove Vlade nasmijao je premijerov zaključak da se ovime 'orlovima zabranjuje da lovi muhe'.

'Dakle, orlovima se zabranjuje da lovi muhe', rekao je Milanović.

Najkraća Sjednica

Ovo je bila jedna od najkraćih Sjednica Vlade - trajala je svega 7 minuta i 18 sekundi, a na njoj je bio velik broj zamjenika ministara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene