Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar policije na mukama

Šišljagić: Neka Karamarko kaže sve što zna o Sanaderu i Faberu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDSSB-a, saborski zastupnik i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić pozvao je na današnjoj konferenciji za novinare ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka.

Poručio mu je da javnosti objasni 'kakve to crne tajne zna o Sanaderu i Faberu zbog čega oni, kako je izjavio ministar, moraju strahovati', pri čemu je istaknuo da je to i po zakonu dužan učiniti. Ujedno, rekao je Šišljagić, 'pozivamo i državno odvjetništvo i USKOK da utvrde o kakvim se to skrivenim istinama radi'. Istaknuo je kako je 'više nego očito da je Ivo Sanader glava hobotnice, a Vladimir Faber poslušnik koji je odrađivao političke naloge svojeg nalogodavca'. Također je rekao kako bi 'spomenutoj dvojici koju je ministar Karamarko javno prozvao da moraju strahovati od istine dodao i državnog odvjetnika Mladena Bajića' te da 'oni zajedno čine trolist koji zaslužuje temeljitu istragu'.

Pročitajte i ovo Državni stan - 4 Ima pravo, ali... Dnevnik Nove TV doznaje kakav je stan izabrao novi ministar gospodarstva Petra Buljan, novinarka primopredaja u četvrtak Damir Habijan službeno je novi ministar, nagađa se tko će ga zamijeniti u saborskim klupama: "To neće biti lako"

Nelogičnim je među ostalim ocijenio što je 'Vladimir Faber i nakon Karamarkove izjave o njemu i dalje državni tajnik u MUP-u'. Predsjednik Glavnog odbora HDSSB-a i osječko-baranjski dožupan Dinko Burić je rekao da je Hrvatska, nažalost, 'postala zemlja u kojoj caruje tako dobro organizirani kriminal na kojem bi joj pozavidjeli i kolumbijski narkokarteli ali i Cosa Nostra'. Pozvao je ministra Karamarka da javnosti 'hitno podastre sve podatke o nedorečenim optužbama protiv bivšega hrvatskog premijera Ive Sanadera i bivšeg čelnika policije Vladimira Fabera'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene