Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oko 30 tisuća kuna više nego za novi automobil, točnije 468.160 kuna potrošila je Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel u prošloj godini za reprezentaciju.


Naime, kako piše Jutarnji list, državna je revizija utvrdila da za Sisačko-moslavačku, te Bjelovarsko-bilogorsku županiju, koja je na reprezentaciju u prošloj godini potrošila svega 14 tisuća kuna manje, nije pravilno vođeno knjigovodstvo. Tako nije do kraja jasno na što je točno potrošen iznos od gotovo pola milijuna kuna, a nema ni sankcija za njegovo trošenje.

Vezani članci Slika nije dostupna ' Lovrić Merzel je imala pravo osnivati savjete' Slika nije dostupna Građani biraju sisačko-moslavačkog župana, načelnike Čeminca i Koprivničkog Ivanca

FOTO Županica Lovrić Merzel iznenadila novim službenim automobilom

Proračun Sisačko-moslavačke županije za 2012. godinu iznosio je 186 milijuna kuna, a za Bjelovarsko bilogorsku 133 milijuna kuna. Revizori su utvrdili da nisu navedeni razlozi ugošćivanja ljudi, kao ni korisnici reprezentacije. U nalazu revizije piše kako se Sisačko-moslavačka županija nije željela očitovati u vezi rashoda za reprezentaciju, a slično je postupio i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs.

Nije poznato na što je točno potrošeno pola milijuna kuna u te dvije županije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju