Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastrošna u siromašnoj županiji

Sisačko-moslavačka županica imat će čak 14 savjetnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marina Lovrić-Merzle, Županica Sisačko-mosalavačke županije koja je jedne od najsiromašnijih u državi, više od 100.000 kuna mjesečno izdvaja za brojnu savjetničku ekipu.

Sisačko-moslavačka županica ima čak 12 savjetnika, a svaki od njih prima mjesečno 5000 kuna, a čine ih članovi šire SDP-ove koalicije, piše Jutarnji list.  U svoj Savjet od 12 osoba čine Milena Pavković Novotny i Juraj Lisak iz SDP-a, Milivoj Tičarić (DSU), Milan Krstinić (SDSS), Hašim Smlatić (SDA), Željko Soldo i Jozo Bilobrk iz HSP-a, nezavisni Željko Vrbanus, Milovan Bojčetić (SPH), Gordana Krznarić (DC), te Josip Prajner i Vladimir Gregurić iz HSU-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dnevnik Nove TV saznaje Hoće li Kolindu Grabar-Kitarović zbog Dragana Lozančića ispitati DORH? Slika nije dostupna EKIPIRANJE ZA PANTOVČAK Godinama su uz njega: Tko su ljudi koji bi mogli postati MIlanovićevi savjetnici

No, ni to nije konačni broj, posebnim savjetnikom za nacionalne manjine imenovan je Nikola Sužnjević (SDSS), a HSP očekuje da će dobiti i savjetničko mjesto za braniteljska pitanja. Kada se svi zborje, županica Lovrić-Merzel imat će čak 14 savjetnika, piše Jutarnji list.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene